torsdag 9 maj 2013

[ANNA] röd torsda

Skorpan cruisade runt i solskenet i förmiddags

Idag var ju förskolan stängd men både Linus och jag jobbade. Som tur var löste det sig smidigt ändå! Jag jobbade morgon och han kväll, den stunden vi gick omlott på dagen erbjöd sig bästa Markus att ta hand om Skorpan då han var hemma med Vilma. När jag landade i Asklunds kök på eftermiddagen hade han kaffet klart till och med:) Barnen lekte sen hela eftermiddagen tills det var dags för middag (middag, bad, matsäcksfix till utflykten imorn och lite packning). Skorpan sov skitkass natten som var (och så gjorde ju hennes föräldrar då) Skorpan hade nog kunnat gå och lägga sig vid 16-tiden. Stackarn var dödstrött. Jag lyckades hålla ögonen öppna på henne till efter middagen och en stund till. Klockan 18:30 stängde hon själv av tv:n och sa nu ska jag gå och lägga mig:) 


tröttsnörpa efter middagen, hon vill helst av allt vara nära magen, dra upp tröja och lägga kinden emot, så här låg vi framför tv:n ikväll bebisen buffade henne på kinden och hon låg och flinade.

Kunde inte låta bli, är egentligen inget fan av mjukglass (det är ju gott men vanlig kulglass köper jag hellre) men hallå mjukglass på tetra måste ju ta reda på hur det funka liksom! Den står i kylen, läste tillvägagångssätt  lite styrigt men testar nog i helgen!

Inga kommentarer: