onsdag 8 maj 2013

[ANNA] onsda

Fantastiskt!! (hennes nya, varannan mening typ) utbrast Skorpan när vi anlände till strandkanten. En skön förmiddag hade vi där i solskenet må jag säga!

 sen sa hon även jävlar va mycket bajs ( inte lika charmerande men väldigt sant) när hon kom ut på bryggan bland kanadagässbajset.




 på eftermiddagen testade vi en väldigt lokal frisör på Skorpan (som såg ut som Plupp, hur mycket kan hår växa?) sen hon var 1,5 och gick till frisören första gången har jag tappat räkningen, vansinne!) Skorpan vill numera cykla överallt, döskönt! Trehjulingarna verkar utrotade,ser knappt nån, alla verkar ha "vanlig" cykel med stödhjul. Här hemma har vi samma åsikt (precis som bådas våra föräldrar hade nä vi var små), 2 hjul när man behärskar det, inte innan, eller stödhjul över min döda kropp som Linus sa häromdan haha. Vet att många inte delar den åsikten, men man är ju den bästa föräldern till sitt eget barn som det så fint heter. Alla gör ju som dom själva vill!

3 kommentarer:

Yvvi sa...

Delar helt och hållet era åsikter kring cykeln. Exakt så har jag och min äkta hälft också resonerat. Vår dotters kompisar fick tidigt "riktiga" cyklar med stödhjul på och vår unge fick hålla tillgodo med trehjulingen (aldrig några protester). Däremot var det alltid ett jädra kiv och bråk från de andra ungarna om att låna trehjulingen. ALLA ville cykla på den men föräldrarna ville att de skulle cykla på tvåhjulingarna (som fungerar som trehjuling med stödhjul på, fast farligare). När vår tjej fyllde 4 fick hon en riktig cykel utan stödhjul, är dock inte så intresserad av den ännu utan cyklar fortfarande hellre på trehjulingen(har förmodligen en del med Lotta på Bråkmakargatan att göra, hon fick ju sin cykel när hon blev 5 år, hahah)

anna sa...

Yvvi
Det finns alltså några fler som tänker som oss där:) extra kul att höra det då var trehjulingen som var det heta bytet;) och att din andra tös inte vill byta. Jag kanske inte ska förutsätta att Skorpan kommer tänka varför får dom andra och inte jag.
Tack för din kommentar.

erika sa...

Hahaha, åh, morgonens första skratt levererat, vilket ordförråd hon har unga damen, klockrent! :)