fredag 31 maj 2013

[ANNA] en dag i solen

Skorpan toppade sin 13-timmars natt med en 14-timmars och sov 19-09 (!?) Man hinner ju nästan ringa BVC innan hon vaknar då haha. Man är ju inte van vid såna här sena starter på dagen så vi kom iväg först 10:30 till sjön. Vilken dag vi haft, vilket sommarväder! Vi hade med både lunch och fika och åkte inte hem förrän vid 16. Skorpan och Linus badpremiärade, Skorpan är en riktig viking hon badade och badade.


Den här rackarn var lite läskig, han var så himla lång, jag har nog fan lite ormskräck. Även fast jag visste att det bara var en snok hade jag lite svårt att koppla av när han ringla runt i stenröset bakom min rygg där jag satt.

På vägen tillbaka till bilen plockade vi en stor bukett liljekonvaljer som doftar så gott här hemma att man blir alldeles snurrig.

Skorpans väska är packade och hon följer med Linus till jobbet imornbitti, så hämtar farmor och farfar henne där. Linus och jag jobbar hela helgen så Skorpan ser vi på måndag igen. Hon kommer ha en superduperhelg, hon ska få träffa sin lilla kusin Hugo för första gången och bada pool.

Dagen har även bjudit på ett fynd, fick reda på imorse att Polarn och Pyret körde en dags 30% på hela sortimentet i butik. Jag slog till på ett par fina sommarleggings till Skorpan som jag spanat på och tyckt dom var i dyraste laget. Kollade lite på solhattar och uv-overaller men shit halllå va dyra! Ibland känner jag att dom suger livet ur ängsliga småbarnsföräldrar som går på myten är det inte från Polarn så duger det inte. Säger inte att deras grejor är dåliga, absolut inte MEN många budgetalternativ är minst likvärdiga i kvalité, speciellt solkläderna. Sen får man väl leva med att inte kunna visa för alla andra att man minsann är en bra förälder haha;)

Linus ska spana smidiga lösenordsmöjligheter till bloggen i helgen, det existerande vi hittade först för Blogspot  kändes så knöligt.

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Jag haffade en ny Name it soldräkt på Tradera för 77 pix i förrgår. Sjukt nöjd över det kapet! Det blev litepå polarn för mig ockdå idag. E söt tisha åt Caesar och favoritfärgkombon lila/orange solhatt till Charlotte. 30% gör ju onekligen en del...

anna sa...

Shit vilket kap på soldräkt! 30% är nästan 50% som den kvinnliga logiken resonerar;) men även med 30% är PoPs soldräkt typ dubbelt så dyr som t ex Kappahls vi köpte förra året och ljusår dyrare än ditt Traderafynd:)!