måndag 20 maj 2013

[ANNA] månda

Oj vad vi skrattade åt Skorpan när vi spelade lotto igårkväll. Jag tog en bricka, tittade på den och såg att den inte tillhörde någon av våra spelbrickor (finns sex st så tre läggs undan) och kastade den åt sidan. Skorpan är tyst, en rätt lång stund, man ser hur hon tänker. Sen utbrister hon joförfan mamma den ÄR den! och plockar upp den igen. Joförfan, det är väl mitt barn va;)


 vetitusan vad som hände med färgen i mobilkameran? Hur som ett av få samsögonblick idag, Peab lagar staket barnen är mycket intresserade. Gudars va det kivats i övrigt! Vi sportade studiedag på förskolan, precis som kusinen. Det var jag och Markus som hade äran att vara hemma. Sen bara Markus en stund, när han utan att tänka sig för tackade jag till båda vilddjuren och jag åkte in på måndagsmötet på jobbet. 

 sen fick jag lite hjälp med köksgolvet, Skorpan har en egen mopp som hon älskar att använda. Hon har fått in snitsen på att vrida ur och svabba och det är faktiskt hjälp på riktigt. Bådar gott för hösten med två kids, då för hon allt hjälpa till;)

Nä nu väntar sängen och en stunds tv, se klart filmen från igår. Bebisen lever rövare i magen och delar numera ut ordentliga karatesparkar med sikte på mina revben, direkt oskönt! Peppar peppar ingen halsbränna (hade bara nån enstaka gång med Skorpan) och inget nattkiss än, SKÖNT! Dryga 10 veckor kvar nu. Huh nu går det fort!

Inga kommentarer: