torsdag 25 april 2013

[ANNA] torsda

Häpp häpp new skin som ni ser! Vi har slängt dan-innan-tvättstugan-trosorna och bytt upp oss som ni ser. Vårfräscht ska det va. Ja eller vår och vår, först kör vi ju vinter september-slutet på maj sen kör vi lite sommar, så funkar det ju i det här landet. Att inte eskimåpälsen växer ut är ju ett under.

Jag slutade tidigt idag och sladdade in på förskolan mitt i mellis i vanlig ordning, melliset intogs ute i solskenet. Vi lämnade in ett helt & välskapt barn vid 7-tiden imorse, jag hämtade ut nåt slags blåmärke med tre ögon. Skorpan har haft en otursdag och *"ramlat ner från en stol" samt "träffat en stubbe med hög hastighet" (pang mellan ögonen). Hon ser ut som en viking efter ett plundringståg.

* asså jag vet ju att fröknarna arrangerar fightclub och satsar pengar på barnen när ingen ser i pysselrummet men det fattar ju jag med att det inte kan komma ut.

Jag tog med mig min viking ner på stan, en sväng till Panduro och lite pysselinköp. Hem igen och rodda undan allt som vi lämnat framme imorse, packa upp dagispåse, matkassar, diska. Skorpan agerade SIDA International och var fast övertygad om att hon utförde hjälparbete där hon for fram i varje rum. Där jag plockade in plockade hon ut, jag plockade upp och plockade ner... Jag rensade köksbordet för att förbereda för att duka hon fyllde det med playdoh och diverse tillbehör. När jag börjar plocka undan på bordet för andra gången gastar hon inne från mitt och Linus sovrum maaamma du har ju inte bäddat!! Nä tro fan. Linus kom hem där nånstans med pizzakartonger under armen...jag slapp iallafall laga mat och diska!


Inga kommentarer: