tisdag 9 april 2013

[ANNA] foton

 fram/baksidans omslagsfoton

 inuti
 den senaste är en samlingsbok från några Greklandsresor, Skorpan undrade väldigt fundersamt varför inte hon var med..nä som du ser ligger dina päron helt avslappnade med en god bok under ett parasoll med en drink och ser helt utvilade ut. Du fanns inte ännu;)

Numera framkallar vi bara foton som vi ramar in och lite till Skorpan (hon har ett eget album med plastfickor som hon själv får styra med). Linus gör fotoböcker från resor/Skorpans första år, det håller sig fint så mycket längre än foton som klistras in. Jag känner inte att det saknar charmen, väljer lät bokvariant före vanligt album. Hemma hos oss blev bilderna bara liggandes förut och album snarare nåt som "måste" göras snarare än det var kul.

2 kommentarer:

fru eriksson sa...

Åhhh de blir så fina, varifrån beställer ni? Pris? Måste göra en till Olle och en till Bosse samt vårt bröllop!!!! Kan man väl göra hemma vid datorn typ ladda upp bilder på en sida och skriva lite om man vill?????? Sen trycka på en knapp och vips kommer de på posten eller??? Kram och vi fruar måste ju med hänga snart? Kram

anna sa...

Från Fujidirekt Linus val/variant kostar ca 350:- så man gör ju inte många och väljer med omsorg. Men det är stor skillnad i lyxig känsla på papper och foton som kommer till rätta mot billiga fotoböcker. Klaaart vi måste ses:) Skorpan pratar om Kolmården och vill så gärna göra om det.
Kram