måndag 15 april 2013

[ANNA] månda


mobilbilder från häromdan, Skorpan sportar ny och vårig tröja, hela trädgårdslandet!

Vardag i kvarteret




 Skorpan väckte oss vid 02tiden natten som var med att vråla PAPPAAAAA! Inte ledsen eller nåt utan med en bestämd röst. Linus springer in och frågar vad hon vill...jag ropar pappa svarar hon. Jo tack vi hörde det, du ville alltså inget särskilt...Att vakna av att någon skriker på en när man sover är rätt omild behandling som gör att man får lite puls och svårt att somna om. Tamejtusan att bebisen i magen vaknade till också (förmodligen för att jag ryckte till och satte mig givakt) sån sen låg jag där i 1.5 timme med vaken bebis i magen som stökade runt som fan. Pigg på jobbet idag? Nej. Väckarklockan ringde 05:40, då sov Skorpan som en stock inne hos sig, det kliade lite i mig och Linus att vråla SKOOOORPAN! för full hals. Vi har dock 30 år av socialt beteende som utvecklats så vi avstod.

Förresten så behöver vi nog inte oroa oss jättemycket för att Skorpan sjunger med i Ghosts låt Year Zero hennes text går nämligen Busifer [lucifer] Ananas [asmodeus] hur oskyldigt som helst och ju mer man hör det funkar det riktigt bra haha.

Dagens efterlysning: Anton Bergs marsipanägg! Goddammit! Dom är nu slut på Maxi (där vi sålde ut dom och jag hann köpa 1 ynka påse). Säsongen för guldklimparna är för kort. Ser ni dom i nån butik vänligen hojta.

Nä nu ett avsnitt Game of Thrones. Sen släcka. Hela familjen kör en sån där 05:30uppstigning imorn med. Dagispåse, frukostlåda, matlådor och jobbväskor hej och hå! Ibland alltså, känns ju livet mest som en transportsträcka från vagga till grav.

Inga kommentarer: