tisdag 9 april 2013

[ANNA] tisda

 efter middagen spelade vi Skorpans favoritspel

Skorpan var hungrig som en varg efter en långdag på förskolan. Hon klämde en stor portion mat följt av ett päron och en miniost (ni vet dom Babybell, Skorpan är tokig i dom). Nu sover hon gott sen 1,5 timme, det märks att en långdag (7-17) verkligen tar knäcken på henne och jag är glad att dom är väldigt få på vårt schema. Idag var hon förutom trött, lite ledsen när jag hämtade henne och hon ville åka hem direkt (det vill hon sällan annars) ett barn hade knuffat henne i magen ute på gården. Klart man blir lite ledsen (och rätt arg inombords ska jag villigt erkänna) när man får höra sånt, men samtidigt skönt att hon är så stor så hon kan återberätta vad som hände och att fröken hade kramat henne tills det kändes bättre.

Min dag på jobbet susade förbi så fort att jag knappt fattade vad som hänt när jag stämplade ut. Lite datauppgradering på jobbet gjorde förmiddagen lite rörig och instabil (som tur var färdigt till lunch) och så hade jag upplärning av en kollega som gick brevid.

Imorn premiärar vi tandläkaren för Skorpan. Spännande.

1 kommentar:

Lovisa sa...

Charlottes favoritspel också! Hon ska alltid vara gul, Caesar får vara orange, pappa blå och jag grön. JÄMT! En gång försökte jag och Petter skämta och byta färg med varandra men herregud vad ilsk hon blev. Haha, bestämde lilla fröken vår...