söndag 14 april 2013

[ANNA] söndag till skogs

Vi hamnade i Vidingsjö efter frukost, gick tipspromenad (Skorpan gick nästan hela själv, imponerande) och utforskade skogen. Efter grillkorvslunch ville barnen leka i lekparken, vi vuxna (jag, Linus och Markus) drack kaffe och njöt av solen som tittade fram. Helt plötsligt dök familjen Eriksson, minus pappa+mormor, upp från ingenstans. Barnen blev väldigt glada och lekte länge tillsammans. Hinderbana och busa i skogen var roligast. Det var små smältsjöar överallt och minst sagt blött. När vi varit i Vidingsjö i nästan 4 timmar säger Skorpan jag är faktiskt väldigt blöt. Sen sprang hon in i skogen en stund till. Inget gnäll där inte. När vi kom till bilen och klädde av henne var hon dyngsur från midjan och neråt. Simmar man ryggsim i knädjupa pölar är det bara dykardräkt som skulle kunna hålla tätt.





Jag är helt dödad. Först på kvällarna kommer jag på varför jag är helt utmattad, jag har ju faktiskt betat av 2/3 av graviditeten och det börjar kännas. På dagarna stretar jag på i vanlig takt och glömmer magen, jag flåsar lite mer men inte mycket stoppar mig och det är otroligt skönt att må bra och vara så rörlig. Senaste dagarna har jag haft riktigt ichiasont på vänstersidan från höften ner i benet men det funkar med Alvedon än så länge.

Imorn nya tag, en rätt fullmatad arbetsvecka som avslutas med jobbhelg för både mig och Linus.

3 kommentarer:

Fru Eriksson sa...

det var så skoj att vi stötte på varandra, barn i skogen är det bästa som finns!!!!! Linus levererar som vanligt med fina bilder!!! Ska kolla datum vi kan ses, bara herr Olle behagar att somna! Han har ingen egen säng just nu, kommer imorgon en NY!!!! Så just nu lockar tv:n i soffan mer än John Blund! Kram till er och tur att vi hamna i vidingsjö samtidigt! En gratis träff utan jagande efter datum vi kan.... Kämpigt när alla 4.a jobbar som vi gör

Lovisa sa...

Vi var på väg dit också men blev avbrutna av Stina och Mias överraskningsfrukost. Så jag var den enda i sällskapet som trodde vi skulle gå tipspromenaden :-)

Anna sa...

Fru Eriksson!
Det är lika kul vi lyckas springa på varann för precis som du säger så är det ju sååå svårt att synka!! Vi som skulle gått i Landeryd eg snacka om slump!

Lovisa:
Hahaha jag skulle säga att överraskningsfrukosten smäller högre;)