fredag 12 april 2013

[ANNA] freda

Jag diskade och plockade undan efter tacomiddagen. Skorpan och Linus gick ner till tvättstugan. Jag hade några ärenden på stan. Bland annat köpa fler fingervantar till sparven. Lämna fingervantar på förskolan är som att skicka nån på semester till Bermuda, they never come back... Hur som klockan tickade och affärernas stängningsdags närmade sig så jag lämnade det sista av disk och matrester till sen. När jag gått ner på stan kom en aningens upprörd Skorpan upp från tvättstugan och in i köket. Hon utbrister; ameh har inte mamma plockat undan? gick hon till hennes&mauritz istället?! Hell yeah att din mamma gjorde. Hon är en fri kvinna, sket i hushållet och gick ner på stan. Skorpan, det kommer säkert att hända igen.

Skorpan gav oss sovmorgon till 08:30 imorse (fullständigt barockt faktiskt). Man blir lite lätt fel i huvudet när dagen startar 1,5 till 2 timmar senare än vanligt. Vi tog det piano ändå och Skorpan klättrade upp i vår säng och vi kollade på tv en stund under varma täcken med regnet smattrandes utanför. Funderade över vad man skulle göra med en så grå dag. Vi bestämde oss snart för lunch med påföljande bad i Mjölby. Eftersom vi tillbringat en stund i bilen idag har vi lyssnat in oss ordentligt på nya Ghostplattan. Vilken familjeskiva haha! Skorpan älskar Guleh/Zombiequeen och satt och sjöng med i refrängen från baksätet. Den är ju mycket bra den med, men jag utnämner Year Zero till årets låt, modigt när det bara är april än men fy fan va bra den är! Där kan vi dock ha problem om barnet börjar sjunga med i den. Kanske till och med tittar på ett extra utvecklingssamtal under våren...Hail Satan..Beelzebub..Familjeskiva, vad var det jag sa;)

Det var jättemysigt att bada idag med det snöblandade regnet hällandes ner utanför dom stora fönstren och vi badade bubbelpool flera gånger åhh det är så höööönt [skönt] som Skorpan sa. Nu är klockan snart 20, Skorpan sover sen en timme och Linus och jag ska krypa ner i sängen och kolla på ett väldigt efterlängtat säsongspremiär Mad Men. Äntligen!!

 äta för att pigga upp sig i gråvädret;) champagneglasen åkte fram till frukosten och jag gjorde hjärtformade leverpastejsmörgåsar till Skorpan

Svartvitt bildregn att vänta om en stund!
trevlig freda på er hörni!

Inga kommentarer: