söndag 26 februari 2012

[ANNA] sönda

Efter frukosten idag gasade jag och syrran iväg med barnen till mitt jobb för att veckohandla. Fäderna tillbringar dagen på jobbet. Omiljövänligt nog fick vi ta varsin bil pga barnstolslogistik. På ditvägen vann jag pris i innerstadsrally med den lilla Colten. Hemvägen vann syrran, 30-skyltar gäller inte fru Asklund tydligen;) Jag vann ju laglydigt liksom. På vägen hem svängde vi förbi Markus på hans jobb. Hans jobb har bytt lokaler ute i Tornby och finns nu vänster in vid Östgöta Enskilda bank i superfräscha lokaler. Så fina, med så cool planlösning att JAG blev sugen på att hyra ut och laga diverse maskiner for a living. Nu är jag nog med handen på hjärtat världssämst på det så jag gör nog bäst i att stanna på Maxi.

Väl hemma roddade jag packa in veckohandlingen/byta blöja/ laga lunch samtidigt i en väldans fart. Skorpan ville inte ha lunch, hon sa att hon frös och ville ha en tröja till, och gå och lägga sig. Usch man blir lite orolig för sin lilla klimp. Hela förmiddagen och på Maxi var hon som vanligt, det är tvära kast med barn ibland. Jag tog tempen på henne som visade 38 grader och det är ju knappt feber på en liten knodd. Det har varit lite varannan dag här hemma senaste veckan. Dålig aptit, feber lite fram och tillbaka, snorig, hostig och ser allmänt hängig ut. Nja hon är inte sig lik riktigt och ingen känner sitt barn bättre än föräldern. Så imorn blir det nog att ringa dr Anders så får han kika på henne, hellre en gång för mycket!



1 kommentar:

Lisa sa...

Det är efter sådana sjukdomar som man vet att man lever vill jag lova ;-) Tanken på att kasta mig ut från ballen kom ett par gånger...

Jag hoppas att vi fyllt VAB/sjukfrånvaro kvoten för vår del den här våren. Är verkligen trött på att jobba en vecka och sedan vara hem och VABa.
Barnen är nu redo för dagis imorgon. Ser vi ALLA fram emot ;-)

Låter som ni har en släng av influensan hemma hos er. Den är förbannat envis och hoppas det bryter ut och sedan försvinner eller håller sig helt borta nu! Varannan dag är bara en pina för alla parter!

Ha det gött =)