måndag 27 februari 2012

[ANNA] så låg det till alltså.

Aa ni svart på vitt vad det gäller föräldrars aningar om sina barn. Känner man på sig att allt inte är hundra så har man oftast rätt. Dagens läkarbesök visade att lilla sparven har lunginflammation, sticket i fingret visade en snabbsänka (CRP) på 109. Sköterska-Magareta blev förvånad över att Skorpan var vid så gott mod och så pigg som hon var där, för att vara så sjuk. Det finns ju massor roliga leksaker hos Anders och det är ju roligare där än dagis tamejtusan. Hemma har vi märkt av den mindre pigga sidan, Skorpan har inte velat gå upp på mornarna och det är ju inte vidare vanligt hos en tvååring och vill stundtals bara ligga i soffan.

Så nä ni inget dagis denna vecka heller, stackars Skorpan som frågat så efter dagis. Jaja nu vet vi vad som är felet och vi har fått penicillin, det blir två återbesök hos Anders dom närmsta dagarna för att ta nytt CRP. Nu har vi friskhet i sikte!

När Skorpis somnat ikväll så ser vi den här!

5 kommentarer:

Fru Eriksson sa...

Stackars Skorpan... Olle hade med det förra året vid exakt samma tid och vi blev med förvånade över att han var så pigg för att ha lunginflammation!!! Tror sänkan låg på typ 80!!!! Med lite medicin är hon snart frisk!!! Olle skickar några krya på dej pussar och kramar!!!!

fru Forsberg sa...

tack Hanna det värmer:-) fy tusan man blir lite ställd när man står där barnet verkar skapligt okej och så är det allvarligt! Kram på er!

Anette sa...

Men åh stackars Skorpan! Massor av kryaKRAMAR från oss!!!

Evil Emil sa...

Ååååh! Drive är en riktigt bra rulle! Just det, tur att ert barn mår bättre också BTW. :)

linus sa...

Drive var skitbra!