torsdag 2 februari 2012

[ANNA] Evening update.

Efter min dag på jobbet (månadsskifte innebär fixafixa nya flikar, mappar, kolumner, lådor och pärmar) susade jag iväg till Skorpans dagis. På dagis var det väldigt lugnt, idag blev Skorpan inte fullt lika arg över att åka hem (igår ville hon INTE åka därifrån). Kan nog mest bero på att hon ville åka hem och äta mellis haha. Hon var minst sagt hungrig, hon hade tydligen ratat maten idag. På den korta vägen hem i bilen hann Skorpan tappa humöret ( for real det tar 10 min hem) sölmorsan körde tydligen inte tillräckligt fort. Jag fick utmaningen att növla in bilen på vår trånga dubbelplats ackompanjerad av argbarns gnäll. Det är minst sagt trångt i garaget och att parkera är lite som att föda barn baklänges (ja ni fattar, ni vet hur svårt det var att trycka ut det, tänk då att ni skulle trycka in det igen). Det blir ju inte lättare och mer plats i det trånga garaget när folk måååste ha stadsjeepar sk SUVAR i innerstan, istället för små smidiga bilar som vår nya Colt t ex. Allvarligt det är lite som att köpa två bäddsoffor till köket istället för köksstolar. Vad menar jag då med folk, vem är ägaren av en SUV i innerstan? Jo det är 1.) medelålders-Göran, yrke: kommungubbe som behöver en rymlig bil att köra portföljen i till jobbet, han känner sig dessutom lite tuffare och penis blir i genomsnitt 3 cm längre bakom ratten i en SUV. 2.) 26-åriga Kriiillleee som behöver köra....behöver hmmm.. ibland kanske iPhone inte ligger i den lilla väskan som hänger runt halsen utan han kanske lägger den på passagerarsätet. Tacka vet jag Linköpings stifts platser där står det bara minibilar, guds folk vet att inte ta upp onödig plats i innerstan!

Imorn skippar vi dagis för att hitta på bus med Erikssons! Skorpans fröknar tyckte hennes inskolning har gått alldeles galant så det fanns ingen anledning för henne att komma dit imorn också. Fint! För imorn är både Linus och jag lediga och vi vill ha henne för oss själva:)

11 kommentarer:

Linus sa...

Tyvärr så måste jag nypa i genusnerven och påstå att 80% av förarna bakom ratten på en SUV har bröst, heter nåt i stil med Annika och arbetar som någon form av pappershantering. Det är ganska sällan karlar som väljer att köra stora, säkra, bekväma bilar med god uppsikt och hög körposition. Männen väljer istället att köpa alldeles för hårt satta sportmodeller av tyskt snitt, med stor motor och kraftig köra-iväg-vid-grönt-ljus-potential.

26-åriga Krilleeee köper en begagnad BMW 325i med bluetooth.

Medelålders-Göran köper en Volvo V50 med dieselmotor och kombirumpa.

Linus sa...

Men jag är fullt med dig på att SUVarna borde förbjudas i innerstan, precis som att LGF-fordon borde förbjudas på landsvägar.

Anna sa...

Hahaha jag har ju sett Kriiiilleee i den röda SUV:en!

Linus Forsberg sa...

Ja vi har ju faktiskt en sån där i garaget. Han är en av de 20%... haha.

Anna sa...

Äh det tror jag vad vill på;) jag vill se dina siffror!

Anonym sa...

Varför säger man LGF-fordon när LGF är en förkortning av långsamt gående drrrrr trummvirvel fordon :)

Erikssons sa...

Kan vi låna er parkering nästa gång vi hälsar på med vår A-teen buss ;) ses imorgon...

anna sa...

anonym: haha bra point!
erikssons: vi borde ju provparkera haha ses imorn:-)!!

Lisa sa...

Ska jag ta illa vid mig?? Är jag också hatad SUVare ;-)

Anna sa...

Lisa!

Hahaha NÄ så länge du håller dig i förorten och inte i mitt parkeringsgarage hihi

Lisa sa...

Lovar att hålla mig på min kant =)