onsdag 15 februari 2012

[ANNA] onsda

 Mellisfika på bibblan, jag och Vilma leker arga leken, det blir oavgjort haha


Skorpan ville hålla Vilma i handen på vägen hem. // Jag frågade Vilma om hon var mätt i magen efter melliset, hon drog ut tröjan för att dubbelkolla magen.

 Skorpan har numera stenkoll på återlämning och lån av böcker. På bilden lämnar hon tillbaka böcker och Vilma övervakar. Hon visste precis var lånekortet skulle stoppas i maskinen när man lånar.

 Bus i snön!

 Idag hade Skorpan kortdag på dagis. Linus lämnade henne 11 och jag hämtade 14:30. Med andra ord jobbade jag dag och Linus kör ett kvällspass. Dagiset tycker då att det är bäst för Skorpan att hon får komma till lunchen eftersom hon sover mitt på dagen, så hennes rutiner inte ska bli störda. Linus som då fick en stund hemma på dagen passade på att göra en matlista för nästa vecka och laga dagens kvällsmat. Så jag och Skorpan hade bara att värma maten ikväll. Is´nt he great or what?!

När jag kom till dagiset sån var det en vaktmästare där, Skorpan följde nyfiket efter honom. Hon sprang till sin fröken och undrade vem han var, hon fick svaret det är en gubbe. Varpå Skorpan springer tillbaka till honom och gastar hej gubbe! "Gubben" kunde inte sluta skratta. När vi kommit hem och packat upp våra jobb/dagisväskor så mötte vi upp Maria och Vilma. En tur till bibblan och kusinerna är förtjusta över att ses.

Inga kommentarer: