onsdag 9 december 2009

[ANNA] Ledig dag.

Idag tog vi en välbehövlig sovmorgon. Jag vaknade av pussar, det absolut mest oslagbara sättet att vakna! På förmiddagen styrde jag ihop lite saffransbullar med vanliljsmak. Grannen Frida bakade för ett par dagar sen, fast med vit choklad i, dom var smycket smaskiga. Efter lussebaket träffade jag Malin, det var länge sen så jag blev jätteglad när hon "bokade" mig häromdagen. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på The real housewives of New Jersey, kan bli riktigt smaskigt! Och bäst av allt, snart kommer min man hem från jobbet.



Fick en "helt-apropå-present" av min jobbarkompis Goran häromdagen. Med motiveringen; för att du är så glad, snäll och hjälpsam jämt på jobbet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på namnsdagen Anna!

Maria sa...

Näääe, vad gulligt av Goran! Himla fin kille.
Men och andra sidan kan jag tänka mig att motiveringen stämmer ;)
Puss

Anna sa...

TACK Bea!!

Anette sa...

Åh, ser ut som smarriga bullar det där ;)
Den där Goran, han har ett fint hjärta även om han inte alltid är där han ska vara när han är på jobbet! Tror den skivan är super, du får rapportera...

Anna sa...

Anette!
Skivan är underbart bra, jag och bulan lyssnar på den nu så får det vara lugnande amningsmusik sen:) Ja haha han är ju fan aldrig där han ska, man får ha en ängels tålamod med honom;)