torsdag 24 december 2009

[ANNA] God Jul!

Här kommer lite julklappsbloggning!


En hemstickad pippitröja från min svärmor, jag har önskat mig en sådan så länge jag kan minnas! Vi fick även jättefina bäddset, ett till vagnen och ett till spjälsängen och fina
babykläder.


I julklappsstrumpan på morgonen låg dom här fina pjamasarna från mina föräldrar:



Av min man fick jag:

Brioleksaker från 50-talet, en stringhylla och en mr Bean-nalle, ett armband från Bados. (Hyllan hamnar i barnkammaren med Brioleksakerna på.)
Jag fick även en lyxig amningströja från Boob och en kakform. Jag är så glad att jag har en man som kan det här med presenter och vet precis vad jag gillar!

Imorron & på annandagen blir det ännu mer julklappar woho! Nu ska jag parkera i sängen framför Rambo 3( julhelgens tvtablå går inte av för hackor ni!). Vi hade för övrigt lite live action nere på gatan tidigare ikväll i form av polis och två brandbilar. Det visade sig vara något så rafflande som en torrkokning på spisen(som tur va).

Kommentera och berätta vad ni fått för fina julklappar! God natt gott folk!

4 kommentarer:

Maria sa...

Här nere i A;t har vi inte fått så mycket julklappar. Vi fick handdukar i strumpan :)
Men däremot fick vi ju action på gatan, det är alltid nåt.
Brio-leksakerna är ju så du syster. Jag håller med dig, din man köper då fina presenter till dig!Vad söt hon är Gittan, pippitröjan som du pratat om :)
Mr¨Bean-nallen tycker jag verkar läskig....
Puss och sov sött

Mailin sa...

Hej finaste bönan min!
VI fick en feberfri julafton, det var nog den bästa julklappen. (Sen fick jag iofs världens snyggaste träningslinne från TapOUt också som inte gick av för hackor:)
Mr. Bean-nallen ÄR läskig, Märta/Melker kommer att få bestående men av den!:)
Vi höres om fikat, kanske här hemma?
Hälsa pappa Linus. Puss

Anette sa...

Så fina klappar! Särskilt Pippitröjan ;)
Melvin och hans kusiner fick Pippitröjor från Åhlens babyavdelning (Parvel). Kanske kul för dig att spana in dem så att du och lillen kan matcha varandra ;)

Anna sa...

Tack Anette! Det är på gång en liten en också i svärmors stickverkstad:)