torsdag 17 december 2009

[ANNA] tjingtjing

Usch imorse var det sådär kul att masa sig upp ur sängen 05:45. Ute hörde man hur snön ven runt knutarna och i sängen låg en varm snusande Linus. Som tur var behövde jag inte gå många meter i ruggvädret, snälla Johanna hämtade upp mig och skjutsade mig även hem! Dagen på jobbet gick jättefort och fortlöpte utan problem och minikatastrofer. Känner på mig att morgondagens 13-22:15 inte blir lika mycket picknick i parken dock. Efter jobbet trotsade jag och Johanna busvädret, gick en sväng på stan och drack lite kaffe på Fräcka Fröken. Kvällen har jag tillbringat i min ensamhet, det har dock inte gått någon nöd på mig jag har haft fullt upp. Men ibland måste man älska schemamatchningen i vårat hushåll. Exempel; idag jobbar Linus till 22, imorn gör jag det, på lördag är det Linus tur igen och söndagen firar vi med att båda två jobba till 22. För framtida barnvardags skull är det tur att vi inte jätteofta gör det samtidigt, men hur många dagis är öppna på söndagar till 22? Fördel, man hinner sakna varandra. Nu ska jag göra te och krypa ner i sängen med Elle!

Ullklänning från Merde, idag tuffar jag in i vecka 28, just nu går det väldigt fort känns det som! (I bakgrunden skymtar ni resterna av julklappsinslagning)Brevbäraren kom med fin post, världens bästa tidning och ett julkort från en kär vän.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Förskolan Andersson/Henestål har öppet både söndagar och lördagar!

Anette sa...

Stammis på Fräcka Fröken ;)
Har inte testat ännu, måste gå dit snart tror jag...
Hoppas det går bra på jobbet imorrn!
Pernilla ringde och frågade om jag kunde ta ett dagpass, hade gärna gjort det men M är ju på jobbet så det går ju inte...
Kram

Anna sa...

Den förskolan gillar jag!!

Maria sa...

Vi i A:t har tyvärr stängt på vår förskola under helgerna :P muhahahaha Puss på dig sis