onsdag 8 april 2009

[ANNA] Regnig onsdag.

Idag har det hunnits med körlektion, tur till återvinningsstation, fixa ärende åt svärmor och fika med Johanna. Körlektionen innebar stadskörning och gick med beröm godkänt. Det enda trixiga är; när du inte ser någon skylt gäller det här... Hmm jag ska alltså leta efter skyltar som kanske inte finns. Bra då vet jag vad jag ska kolla efter. Måste vara en man som bestämt det. Återvinngsstationen fick lite gamla elprylar och Viktor&Fridas glas. Jag fick övningsköra lite och ta mig an Vallarondellen. Svärmor ville ha hjälp att hitta nåt piffigt hon och jag kan ha på oss när vi ska sälja plantor hon odlat. Jag hittade världens sötaste "Anne-på-Grönkulla" förkläden på Hemtex. Fika kan ni ju bara gissa var jag och Johanna gjorde. Johanna köpte för övrigt skitsnygga skor, som hämtade ur Elle. Spana in hennes blogg så får ni se. Missa inte Linus inlägg om Annika Östberg här nedan, aldrig förr har det väl varit så synd om en brottsling?

Viktor spelade skiten ur min man idag, han låg som en blöt trasa på köksgolvet.
Linus i sin tur misshandlade Viktor en smula.

.
Man är ju som mest smickrande när man blir fotad
snett underifrån, min "Emil&Ida"kjol är från Gina.

4 kommentarer:

Karl Johan Svamp sa...

Det där med skyltarna som inte finns är ju lite som det att man går framåt på en gata där det inte sitter nån skylt som säger att man ska gå framåt! riktigt krångligt asså!

K. J. sa...

Och johanna, för att spara dig en minuts IP-googlande; http://www.svampguiden.com/art.asp?art=boletus_edulis

Johanna sa...

Påskafton? är det på lördag? Näe jag gör vill inge speciellt... pluggar bara .. men inte så värst mkt på scemat den dan... Vill du ses?

Johanna som är i fas med tidsplanen å jävligt stolt över det sa...

http://www.elle.se/bloggar/elsa-billgren.aspx?post=37928#comments

Kolla in vad en del anstränger sig för att bli så snygg som du är helt naturligt! ;)