måndag 13 april 2009

[ANNA] en annan dag.


Linus&jag vårfixade mitt gamla cykelskrälle.
Den blev som ny!

Lunch utomhus(inte fy skam i Sverige) med Johanna, Viktor och Frida(vars ben syns). Observera Linus gör sin fotomin Bluesteel och Viktor har en skitsnygg anorak. Dagens outfit: klänning Filippa K smycken en blandning av gammalt&nytt.

7 kommentarer:

Johanna sa...

Ow! Hot mama! Sjukt snygg brud, glam Anna-style! Jag ser mest ut som min mamma, vilket är mycket skrämmande!

linus sa...

min bluesteel är ju inte hälften så raffinerad som din!

Anonym sa...

Grannar hjälper varandra, eller hur? Ergo: När kan jag släntra förbi med min hoj?

Jag har aldrig gillat färgen på den; blaskigt blå och waldorfsdockefärgat är oskönt att titta - och ens tänka - på. It makes me blue. Så, ni får fria händer och penslar, bara cykeln blir grön och prickig!

Annika - 6 B

linus sa...

sorry, vi utför endast tvätt och diverse viktreducering av cyklar, ej lackjobb.

Anonym sa...

Äsch då.....men jag är inte så himla noga, bara det sker någon förändring med cykeleländet. Så en viktreducering (funkar den på människosläktet också? *hoppfull*)och tvagning är härmed beställt. Fakturan för utfört arbete kan ni med fördel sända till min syster, hon brukar bli glad för snigelpost av vilket slag de än må vara.........;-)

6 B

frida d sa...

vänta nu... satt ni där när jag och Jocke gick? hade jag i sådana fall huvudet i molnen eller var jag bara allmänt disträ? för om ni satt där måste jag ha gått precis förbi och då känner jag mig som väldens mest ohyfsade människa.

linus sa...

oflyt