lördag 7 mars 2009

[LINUS] Tennis.

Ledig lördag, riktigt jävla skönt. Vi har spenderat halva dagen med att städa ur gammalt skit, gamla solkiga kuddar och trasiga kuddvar. Vi äger alldeles för mycket, sakerna äger oss. Dubbel XP-weekend på CoD resulterade inte i mycket mer än ett dubbelt sniper headshot och en stund trevligt onlinesällskap. Tittade precis på en riktigt jädra grym rulle som heter Taken, Tarmen har tipsat om den tidigare här på bloggen. Liam Neeson som pensionerad spion vars dotter blir kidnappad i Paris. Klassisk hämndrulle, hård som stål!

En eloge till de 6000 demonstrerande rättvisekämpar som idag visade sin politiska ståndpunkt i samband med Sveriges Davis Cup-match mot Israel. Helt rätt forum. En tennismatch. Jag tror definitivt att edert stenkastande kommer att göra skillnad! Jag ska själv visa mitt engagemang genom att kissa på min Vänner-box. Eftersom Ross är jude. Och judarna bombar muslimer i Gaza. Det tycker jag är Ross fel. Egentligen trodde jag att Liza Marklund hade löst det så att hela Sverige skulle ge stående ovationer åt Israel. Bestäm er Sverige.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gött att du gillade den! Bra sagt om demonstranterna, vilka jävla nördar!

Anonym sa...

Haha Ross finns ju inte på riktigt!!
plus så hoppas jag att demonstranterna stör matchen rejält det står ju 1-1 ujuj uj spännande!

Anonym sa...

Tjingeling over there, gör ett besök o när du e inne på filmtips så kan jag bara säga, masa er ner till bion o bänka er för två av era bästa filmtimmar ever! Slumdog Millionaire slår troligtvis allt jag någonsin sett tidigare =)
Hugs o tack för senast/ Daniel

Anonym sa...

Men om demonstranterna lyckas stoppa matchen så får sig nog den Israeliska regeringen en rejäl tankeställare. Starta krig = ingen tennis

Anonym sa...

Hej! Jag skrev ett inlägg på min blogg (www.banditgrrrl.blogg.se) som svar på ditt inlägg Linus. Jag hoppas och tror att du förstår att det är menat som en diskussion som ryms i en vänskap.