tisdag 24 mars 2009

[ANNA] All that glitter baby!

Ingen större hemlighet att en av mina favoritaffärer är Make Up Store. Därifrån kommer denna glammiga brosch som även kan bli ett hänge. Idag gjorde jag slag i saken och köpte svart sidenband. Måste testas redan imorron, det enda jag har inbokat är körlektion. Och som jag alltid sagt, kan man inte köra bil kan man ju iallafall ha vett att vara snygg. Later darlin´s later.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej baby! Jag mår blä! Hoppas du har haft en fin dag å kört bil bra! Länkarna funka inte men kjolen gissar jag var den vid namn Johanna, den fina wästade papperspåsen i joggingtyg. Den va verkligen superfin. De måste tänkt på mig när de döpte den! ;) Undra vad den andra länken var, för jag behöver all uppiggning jag kan få! Dagens roligaste är typ att jag ska betala räkningarna nu. Har tom försökt onlineshoppa för att roa mig men hittar inget (bristen på shoppingaptit är verkligen ett tecken på hur allvarlig min sjukdom är). Puss

Anonym sa...

Åhh! det va ju värsta fina scarfen ju! Den blev jag sugen på du! Tänk den till fina beiga kappan! Kanske det får bli en vända dit i en snar framtid? ;) Hihi!