onsdag 18 mars 2009

[LINUS] Kvällsöppet.

Kvällsöppets producenter har tydligen slut på bra idéer. Ikväll debatteras singellivets normala eller icke normala vara. Den ena sidan av studion tycker att familjen är en form av ickeegoism och därmed det bästa här i livet, medan den andra sidan kallar familjeidkarna för normopater och sig själva för självbo. Som motsats till sambo då, givetvis. Det är ju helt befängt. Juvenilt på nåt sätt. Det är ju i det närmaste hets mot folkgrupp, är det verkligen något att debattera i tv? Jag är ju visserligen själv pro-singel, eftersom det vid hög andel singlar föds mindre barn, vilket lämnar mer plats för mina egna framtida avkommor. Men herregud... Kanal 5 gjorde rätt i att yttrandefrihetsvägra Linda Rosing, förbjuda henne från att vara med.

Lennart Ekdahl finner att singellivet lever starkt! Och Birro låtsas erkänna att han till slut kommit på att en svår författare inte behöver bo på 20 kvadrat och dricka Baileys till frukost. Bra Birro, du lurade mig nästan där!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nja, det föds inte mindre barn, däremot färre. Förlåt, jag kunde inte motstå frestelsen att vara en cyberspacig nocturn petimäter(dock med gott uppsåt).

Ert vackra och synnerligen personliga bröllopskort borde vinna vilken (foto)tävling som helst. Tjusigt!

Tycker
grannen på S:t Korsgatan 6 B
d.v.s. Spikes extramatte.....;-)

den 19 mars 2009 01:26

den 19 mars 2009 01:27

Anonym sa...

Hahaha korrekt Annika! Kul att du hittat oss också. Tackar ödmjukast för den fina komplimangen.

Anonym sa...

Vilken pinsam miss...