måndag 2 mars 2009

[ANNA] Ojämna plågor..


Skräll att jag blivit förkyld(som fan). Natten spenderades med att störa Linus nattsömn, snörvla och försöka andas. Tur att jag har en tålig man. Dagen spenderas i soffan med knätoppen och skräptv. Brevid mig ett berg med snutna näsdukar. Man har ju inte roligare än vad man gör sig och just nu är det bensträck för att inte domna bort helt. På tv är det min favorit Martha Stewart som lagar en mindre favorit. Risotto! Uschaaan, jävla grötkopia. Jag vet att jag inte kommer få medhåll från Johanna haha! Men smaken är som baken en del(jag) har mer än andra. Snart kommer Linus&Viktor hem med min beställning: lena näsdukar, Ipren, nässpray, isglass och choklad.
Dagens outfit: långfillingar från Polarn&Pyret, Linus raggisar, dagisröd näsa och en rejäl självömkan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

För fasen syrran är du sjuker eller?
då vet jag ju vart min förkylning kommer ifrån...
en annan har gått o snorat hela helgen på jobbet men nu börjar iallafall snoret att sluta rinna, kan ju för sig inte finnas så mycket kvar :P
Krya på dig sis!!! <3
Älskar dig!
Puss lillstjärten

Anonym sa...

Snyggt att du har fotograferat dig själv i blöjbytar position. Klart det kan vara skönt att bli ompysslad när man är sjuk, men någon måtta får det väll ändå vara.

Familjen Forsberg sa...

Haha nä måtta finns inte! Blöjor är underskattade!

Anonym sa...

Åh piffig är hon även när hon är sjuker min baby! Ja att du har mer bak än andra är inget nytt, vi(jag) som har mer smak tycker om risotto! (det är ju den enda gröt jag äter) hahah! Puss å krya på dig så ses vi snart!