lördag 28 mars 2009

[ANNA]Trötters tös.

Uschaan idag är jag trött och seg. Tur är väl att jag har universums bästa man, han har fixat, trixat och donat idag. Att komma hem var som att komma till Sheraton ungefär. Det firade jag med att göra lite våfflor till fikat. Nyss hade vi en snabbvisit av Viktor. Eftersom Frida inte är hemma fick vi duga som sällskap när han käkade. Inatt ska jag sova som en prinsessa, men först Robinson och tacos. Svennigare än så blire inte med byxorna på och jag älskart! Förresten sommartid passar inte mig. Jag jobbar jämt den helgen man drar fram klockan och helt oförskämt blir bestulen på en timmes sömn!


Dagens i-landsproblem nr 1 vi behöver matchande porslin.
Nr 2 vad jobbigt mätt man blir av tacos.

2 kommentarer:

[tarmen] sa...

Fan vad gött det ser ut, vill också äta våfflor! Jag jobbar ju också när vi drar fram klockan men jag blir ju befriad från en timmes arbete istället! Gött!

Anonym sa...

Can I simply say what a comfort to uncover somebody that actually understands
what they're discussing over the internet. You definitely understand how to bring a problem to light and make it important. A lot more people have to read this and understand this side of your story. It's surprising you aren't more popular since you certainly possess the gift.

Look into my website ... click here