fredag 6 mars 2009

[ANNA] Fredag!

Dagen inleddes med körlektion, på schemat stod vänstersväng. Den trixigaste av svängar. En lektionstimme senare så var även detta avklarat. Glad i hågen och med en känsla av oövervinnlighet mötte jag upp Johanna för lunch. Innan lunchen scannade vi av butikerna i tron om att vi kan ha "missat" nåt. Style by Anna fixade byxorna på bilden åt Johanna.

Lunchen intogs på Waynes i form av spenatpaj. Där träffade vi en klädsamt gravid Hanna som funderade på allt ifrån brazilians till silverslingor. Dock inte på samma områden. Idag hämtades även fribiljetter till Sportifs tioårsfest ut. Har ju inte varit på Platens sedan Dackefejden så det är nog inte omöjligt att jag masar mig ner, Linus jobbar dessvärre. Nu ska jag hjälpa Linus i köket, hamburgare&pömme perfekt! Ett glas rött till det och fredagen är ett faktum.
tjing.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Min egen lilla stajlist! ;) Tack för en fin dag. Jag åt oxå biff å pommes, det va smarrigt. Jag tog vitt till å ska fortsätta inta det på fest som jag blev medbjuden på av frida å anna. Ps. jag ser väldigt liten ut i jämförelse med koppen. PUSSSSSSSSS synd att limpan jobbar

Anonym sa...

Ps2, eran klocka går en timma fel. inte kommer jag hem så tidigt som 1!