torsdag 17 april 2014

torsda


lite mer påskpynt åkte upp, kycklingparaden i papp från 50-talet står nu på Linus kameraskåp

 i påskägget från kusinen, syskonmatchande tröjor, tokfina!

 Grynet fick en prasslig bok i tyg som hon lekte massor med på kvällen

 Linus gjorde fina kartrullar så fick Skorpan gå på skattjakt efter nya ledtrådar i jakten på påskägg!

Skorpan som påskkärring har ni ju redan sett, Grynet var inte sämre hon (får slänga upp den senare) Den ena påskkärringen for iväg till förskolan imorse. Där väntade överraskningen att dom skulle ta en promenad in till stan (det är en bra bit för hobbitben) och gå påskparaden. Alla barn fick ett minst sagt välfyllt påskägg från Karamello. När Linus hämtade Skorpan var hennes fröken mycket imponerad över att Skorpan knallat på hela vägen till och från stan utan att säga flaska om att det var jobbigt. Hon hade tydligen sagt det till Skopran (hmm pedagogisk fröken, ungen gnäller inte och hon frågar varför haha) Skorpan hade svarat att hon är faktiskt van att promenera! dom där tipspromenaderna gör sitt;)

Jag hade ju köpt godis till eventuella påskkärringar som kanske skulle knacka på. Förut bodde vi ju i innerstan med portkod då kom det ju av förklarliga skäl inga men nu när vi bor i hus bland massor villor tänkte jag att det kanske kom nån, bäst att vara förberedd. Men nä. Tydligen bor det bara ekonomer och ingenjörer i 50-årsåldern i husen runt oss och dom är inte så benägna att gå påskkärring. Synd. Dom hade varit dögulliga i sjalett och rosiga kinder. Minst synd är det om mej, som ska äta upp godiset nu!

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Hellre sitta hemma med för mycket godis än som jag när jag kom på att det kunde komma sådana idag. Det ENDA godiset vi hade hemma var det Charlotte fick i SITT påskägg. TACK GODE GUD att det inte kom någon till oss heller för den fighten hade jag INTE tagit. Varken med min dotter eller de argsinta Tallboda-kärringarna som blivit utan...

Anna sa...

HAHA ser scenariot framför mig;)OM nån unge dyker upp denna sena timme så skicka dom med busslinje 18 mot Tannefors, gå av Loftgatan, finns godis kvar i ca 10 min till (9...8..7)