lördag 5 april 2014

lörda

Igårkväll läste jag högt för Linus från Lovisas blogg som jag gör varje kväll. Hahaha näää kanske inte varje men ibland:) Lovisa skrev att det var öppet hus på Gärstadsverken, pepp som tusan det måste vi åka på hojtade Linus (jag jobbar ju som sagt).

Och visst kom dom iväg Linus o alla barnen:) och jajemänsan dom träffade allt Lovisa och hennes kompis Mia med deras barn. Jag pratade med Skorpan på telefon sen och hon berättade entusiastiskt om orangea hjälmar, brinnade sopor, jättelika klor som lyfter soporna och fikat. Jajemän det bjöds bullar o festis, under fikat spelades melodifestivallåtar. Skorpan namedropade 7 st av låtarnas artister (vansinne, det är ju inte direkt så det spelats annat än på radion här hemma efter festivalen).





Efter lunch mötte dom upp förskolebästisen, Elvira, och hennes pappa i Vidingsjö för att busa resten av eftermiddagen. Fullt ös medvetslös.


Nu ska jag kapsejsa i soffan. Det verkar sig inte bättre än att förkylningen satt sig i bihålorna och jag har jobbat hela dagen igår och idag med sprängande huvudvärk i pannan och bakom ena ögat och en igentäppt näsa. Imorn kör jag 12-22 så nu måste jag försöka samla lite krafter.
Gör ni rå?

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Jajjemän visst sprang vi på varandra! Mycket trevlig karl du har som tog sig tid att presentera sig. Jag körde på som om vi känt varandra i tre år men det var ju faktiskt första gången vi träffades på riktigt :-) Det var ett mycket trevligt anordnat öppet hus faktiskt, både Charlotte och Hannes var också helt exalterade efteråt.

Bilden på Grynet i skogen! OMG! Så snygg!

Anna sa...

Hahaha jättekul att ni sprang på varann:) Amen hallå vi läser varandras bloggar varje dag, då räknas man officiellt som kompisar:)
Det ska jag hälsa honom!

Linus sa att det är nytt öppet hus den 25:e oktober Skorpan var jättesugen på att åka igen (men mest sugen var nog Linus:)