tisdag 8 april 2014

tisda

Hejvaregått på jobbet idag, mycket kunder, sjukfrånvaro och schemastress till nästa vecka. Stundande påsk är en überstor mathelg och vi säljer utav bara sjutton så bemanningen i kassan och kassörernas raster måste detaljplaneras redan nu. Stressig jobbdag två stängningar på rad innan ger en rätt mör fru Forsberg. Även Linus var rätt trött igår (sena kvällar att sitta uppe o vänta hem frugan;) så han förvarnade igår att han kanske skulle somna framför soffan (?!) hahaha det hade ju varit en syn:) han var dock sittandes i soffan när jag kom hem. Jag själv känner att jag skulle vara kapabel att somna bakom soffan.

Skorpan hade haft lite fest på föris och berättade ivrigt när jag kom hem. Utklädning, dans, popcorn och glass. Hon upplyste även om att vi borde få mer popcorn härinne! barn uttrycker sig för kul, med härinne var väl här hemma alternativt i köket där vi befann oss. Mer popcorn är ju inte skitsvårt att få eftersom hon inte fått några popcorn alls här hemma. Popcorn kan ju vara det mest överskattade, så jävla trist, kan lika gärna äta från pappersåtervinningen. Smaken är ju som baken (där har ju jag mycket o hon lite iof höhö) men nu var det ju hon som önskade så visst kan jag skaka fram lite popcorn till freda.

När Skorpan&Grynet satt i badet ikväll messade våra middagsgäster till fredag och fick ställa in. Maginfluensa. Jag tackar och bockar för att dom vill ge rikligt med säkerhetsavstånd då det bara är tisdag idag, men dom är kloka. Skittrist vi såg verkligen fram emot det ( vi har så svårt att synka scheman och detta bestämde vi för 1,5 månad sen) men småbarnfamiljer vet ju att planera nåt är omöjligt för vad som helst kan hända och frisk kan vara sjuk på bara en timme typ. Massor krya på er! Hua verkar snurra en hel del magsjukor runt om, vi ber till högre makter!

Linus skulle hämta ut min fina vårjacka (min storlek var slut på Intersport så jag fick beställa) på posten med mitt pass som legitimation. Tji fick både han och jag för mitt pass gick ut för en vecka sen tydligen. Skrattar bäst som skrattar sist för när han kollade sitt går det ut om en månad. Så nu vet vi att vi behöver tre pass (hurra bara 1100:-) kirrade till nästa (vi är ute i god tid iaf:) års Italienresa. Jag fick lite rysningar, så himla förvirrade småbarnsföräldrar som vi är såg jag framför mig hur vi bara tänkte på att fixa ett till Grynet (Skorpan har ju redan) och att jag och Linus kom till Skavsta med ogiltiga pass. Det hade ju varit ett Dolda Kameran ögonblick ingen av föräldrarna kunde åka haha!! M Å S T E  K O M M A  I H Å G  N Y A  P A S S! Ska skriva 40 postitlappar och sätta överallt.

vad var Skorpan på maskeradfesten då? Mimmi Pigg i det här toksöta diademet och en prickig klänning.

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Haha, jag skrattade högt åt passen och tvingade Petter att gå in och läsa inlägget med. Älska scenariot när ni hade kommit på det på Skavsta :-)

Anna sa...

HAHA när man tänker efter HADE det varit så panikartat att våra pass hade gått ut? Hejdå Grynet och Skorpan, gör som flygvärdinnorna säger...mamma och pappa ska åka hem igen..en vecka i lugn och ro..;)