tisdag 1 april 2014

mera tisda


 kom hem med en present till Skorpan från min fina kollega Klara, Skorpan blev så glad, ett par byggarbyxor !! tjoade hon. Nu är det bara att gå loss i trädgården, tack snälla Klara! hälsar Skorpan.


Linus hade haft en otroligt tuff föräldraledig dag;) njutit i vårsolen hela förmiddagen, sen på eftermiddagen sov Grynet och Skorpan styrde länge med sin pyssellåda. Stackars Linus fick klara sig själv. Buhu. När Skorpan pysslat färdigt kom hon med dom här två, skulle säga kycklingar. Imponerande på helt på egen hand! Linus är rätt nöjd med sin dag.

 när Grynet vaknat satt hon med Linus som redigerade bilder på datorn, ytterdörren stod på vid gavel och Skorpan grejade själv ute i trädgården, hon kom in efter en stund och ville åka rullskridskor så Linus tog henne på en tur i kvarteret.


För den trötta snoriga mamman väntar ledig dag imorn, det ska bli fint. Sen kör vi ett riktigt jobbstreak på det i typ 6 dar. Men det tar vi sen, imorn hoppas jag på att vila upp mig och bli lite friskare (ni vet ligga i soffhörnet mitt på dan, sova hur länge man vill etc...förmodligen!)

Inga kommentarer: