onsdag 2 april 2014

onsda

Grynet startade dagen med bebismacka, dvs mackbitar med lassepej (det är leverpastej när man heter Skorpan och var 1,5 år) Det där med textur på vad man stoppar i munnen verkar kvitta, senare åt hon stora pannkaksbitar. När hon var 6 månader köpte vi barnmat från 8 månader, slukhålet Forsberg. Allt går ner fågl, fisk och mittemellan;)

 sen förmiddagslurade hon i Marias famn i skogen..

 efter lunch gick jag och Grynet till stan, hon ville vara i fred...
vi kom hem med vårskor, tröja och klänning till Skorpan (dom senare två hade jag gått o klämt på länge och nu hängde dom på halvapriset:) Jag hittade en superfin vårjacka till mig själv, fanns inte min storlek kvar i butik men hittade på nätet och har klickat hem nu ikväll:)

 Syskonen Bus efter middagen, Grynet gillar att hänga utan blöja, det gillar vi med, för då kan man ta upp henne och bara pussa skiten ur den där lilla mjuka kanelkringlan.


 på väg hem på vår gata från Tannefors Hembageri (det där stället sänker min moral totalt) men hallå lätt att låta bli, 15:- (ja ni hörde vad jag sa) för båda påsarna, en baugette och tre kakor.

Skorpan målade flygplan (gillar detaljen flygplansstrecket, det vita man ser på himlen efter planet) och en tiger (jomenfan det kan man väl se att det är en tiger?

Inga kommentarer: