fredag 11 april 2014

freda

 mmm börja dagen med att bli nernyst med gröt, Grynet kollar haklappen för att se om hon rädda nåt..barn har verkligen noll känsla för vad som är socialt accepterat..

 sen fortsatte hon med macka med leverpastej..medan vi andra högg in på vår frukost

Skorpan åt mangoyoghurt, jag som inte är läskunnig köpte rabarberPAJyoghurt. Den var asgod men inte vad jag tänkt mig...jag trodde jag köpte bara rabarberyoghurt och blev skitpeppad. Jag gillar sura doningar till frukost tänk citronyoghurt eller kefir, grapejuice. Den här yoghurten var en skål efterrätt typ.


 jag kommer få lika långa ben som min mor hurra! M a o trubbiga dvärgbjörkar.

 Skorpan försvann in i vardagsrummet efter frukost och bad oss sätta på en cdbok som hon fick i present, hon kan lyssna hur länge som helst samtidigt som hon grejar med nåt. I detta fall riva upp alla soffkuddar och hälla ner en plånbok med rest-euromynt från resor som hon hittat i bokhyllan. Tack för hjälpen.

 Linus fick en ny tröja av mig häromdan, jag älskar sånt där mönster på tjocktröjor. En stickig ulltröja tack kära fru! Närå han blev jätteglad..fast den var lite stickig.

 jag såsade runt hemma i mina myskläder

 Linus och Skorpan har huggit i! En tur till Tornby och farbror Markus jobb blev det också. Till Skorpans förtjusning fanns det världens största påskägg på Tholmarks och smaka fick man!

 Grynet har grejgrejat med sitt, en liten Briotax från 60-talet är en storfavorit.

Skorpan och jag och pysslat lite..

 det blev bland annat en varsin tupp


 fredagspeppen hos familjen var i olika grad, alltså Linus kan det här med Mjölbyhaka...




Inga kommentarer: