måndag 28 april 2014

månda

Jag har jobbat hela dagen, korta drag räkna, redovisa, haft besök från ICA Butiksadministration och avslutat med måndagsmöte. Det var min dag. Barnen och Linus njöt av solen med en skogsutflykt. Dom hamnade i en lövgrop med huggormar (ja som i plural, liksom flera), inget stressande med en 4-åring och en bebis i babybjörnsselen. Inget stressande för Linus, jag själv hade kanske inombords fått ett litet stresspåslag.





Sen hann vi ju med lite eftermiddagssol när jag kom hem. Skorpan fick feeling (igen) och tog av sig t-shirten och så gjorde Linus. Efter en kortare förklaring angående varför mamma inte kunde ta sig tröjan och behån (för det var så skönt att va naken på magen) så stod Skorpan väldigt fundersam till varför det kunde vara lite skämmigt. Aja du kan ta av dig tröjan när i kommer in mamma, det går bra det med. Granntanten Viola, 80+, kom ut. Vad fräscht! utbrister hon angående Linus nakna bringa med tatuering över hela. Väldigt fascinerad över min ring i läppen och det faktum att Linus hade en ring i näsan när vi träffades och att vi båda hade piercade tungor. Döpa sedan sina barn till Grynet och Skorpan, ja då är man det fräckaste som hänt Viola sen bryggkaffet lanserades.

Jag jobbar med att komma över mitt åldrande. Herren tar ju åren från mig så obarmhärtigt fort. När jag och syrran skulle köpa våra tipspromenadsbrickor igår frågade hembygdsgubben om Maria var min dotter eller syster. Det skiljer fem år på oss F E M år! Förorättad är ju bara förnamnet. Ursäkta mig att jag har två små barn och kanske är lite svullen runt ögonen och att håret kanske inte är en gyllene man just nu. U R S Ä K T A. Nu såg ju gubben ut att ha starr (överallt) men ändå. Jag har kanske glömt det till imorn men idag är jag fortfarande uppretad.

Den HÄR kan ni se, Linus och jag såg den igår på Netflix. Uschan ingen humörhöjare men väldigt intressant.

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Nä fy fan för den gubben. Han och hans starr kan gå och gömma sig någonstans.

Jag å andra sidan tycker inte du ser ut att vara en dag över trettio! Och dina barn är skitgulliga. Och Linus tar jättefina bilder.

Okej, det var allt för mig idag. Kram

Anna sa...

Lovisa du är min BFF! Dina barn ä mä dögölliga!
Ditt nya jobb verkar ju superkul!!