söndag 29 september 2013

vinterskrud


Vettiga vinterkläder till barnet är en prioritet, overall kör vi samma modell år efter år den är verkligen skitbra (och "mellandyr") skor brukar vara trixigare. Förra året körde vi Sorel (dom var skitbra, lite klumpiga dock) i år föll det på Kavat (varma, vattentäta och mycket lättare). Sen gäller det ju att slå till när det är billigt, overallen köptes redan i augusti för 600:- skorna fick vi hem igår och där kom vi undan med 440:-. En tusenlapp totalt det är ju tamejtusan vad antingen overall eller skor går loss på typ..

3 kommentarer:

Anette sa...

Älskar när man kan "fynda" och göra "kap"! ;)

LindaB sa...

Vi har valt exakt på pricken samma kläder! Fast overallen i rött dock.
Köpte också den med kupong och fick 25% - fiiint. Har varit nöjd med deras kläder, men kanske inte lika nöjd med Matildas i samma märke fast jacka och byxa förra året... Slitna som tusan, sömmar som sprack, dragkedja som lossnat mm.... Första gången som hon nött slut på några kläder under hennes 7 år!! Nytt sätt att nöta kläder på eller sämre kvalitet?? Hm.... Ingen som vet.
Skorna fick vi på köpet när vi köpte skor till resten av familjen - fiiiint! Ett par Kavat närmare 1000-kronor PÅ KÖPET. Hello!!
Fynda bör man annars dör man ;)

Anna sa...

Linda!
Sablar va värt att få dom på köpet!!! Bra smak:)