tisdag 24 september 2013

igår

 Jag startade dagen med brunch/lunch i solskenet på torget med min härliga kollega! Vi satte oss verkligen
strategiskt mitt i minglet, inte mindre än fyra andra kollegor hann trilla förbi och stanna till. Grynet sov som en stock i vagnen hela tiden.

 Sen var det dags för mig att styra mot förskolan för att hämta Skorpan, hennes bästa kompis skulle också inåt stan så Skorpan och hon cyklade ihop. Det gick strålande nästan hela vägen tills kompisen ramlade och Skorpan vände sig om för att se vad som hände och ramlade hon också. Inget värre än lite skrap:) Det såg ju inte vi mammor förrän vi hann fram till dom, vi körde snabbt in våra barnvagnar med spädisar på gräsmattan och sprang till högen med barn och cyklar. En tant och farbror såg kraschen och tanten ropade nåt jag inte hörde först och gick fram till vagnen med Grynet, jag trodde hon ville hjälpa till, men nä ser ni. Tantalutten, fru Belsebub, läxade upp mig för att jag lämnat vagnen med bebisen. Precis det den oroliga mamman ville ha när hon sprang till sitt andra gråtande barn, lite skäll. För det är skitlätt att finnas där för båda sina barn samtidigt. Jag fattade heller aldrig det farliga i att jag sprang ifrån vagnen som stod på gräset? Jaja hon kanske såg babynapparen som var på väg att stjäla min bebis eller flodvågen som skulle välta vagnen.. Skorpans polares mamma som också hjärtlöst övergav sin barnvagn klarade sig undan skäll. Tanten kunde visst inte skälla på oss båda samtidigt. Serru tanten det ÄR svårt att göra två saker samtidigt!

 Emil ringde efter lunch, jag och Skorpan mötte honom och Algot i lekparken. Med sig hade dom ett paket till Grynet med superfina kläder:) 

 Efter lekparken pysslade Skorpan och Grynet låg i babysittern och spanade på henne.



2 kommentarer:

Anonym sa...

Huva - gamla skintorra tanter borde lära sig lite folkvett! Har gjort liknande manövrar när mina var små - man kan ju liksom inte dela sig mitt itu - och än så länge har vi inte behövt sitta av långa terapisessioner pga det ;-) Kram på er! /Bea

Anna sa...

Bea!
Tack:) ja jag såg svindyra räkningar till psykolog i tonåren för att jag totalt sabbat barnet;)
kram!