lördag 14 september 2013

lörda

Dagen har innehållit Bondens Marknad med kusinen och sen vidare till lekparken. En tur med balanscykeln ner på stan för att uträtta några ärenden. Vi har köpt ett lås till cykeln nu så Skorpan kan parkera utanför butikerna, hon är väldigt stolt över sin egen cykelnyckel i en nyckelring. Markus och Linus har tagit en joggingtur, Skorpan och Vilma har kompisbadat badkar vilket dom älskar. Jag har förberett lunch till morgondagens skogsutflykt.



Vi ser så gölliga ut med Linus nya objektiv, som vi bor i en fantasivärld eller ett dockskåp. Vår gamla barnvagn på första bilden bidrar till dockskåpskänslan:) Jag älskar Tilt Shift-effekten allt t om att stå och diska ser gulligt och mysigt ut!




Dagens kommentar - det var väl ett jävla skrikande! säger Skorpan och skrattar när hon kommer in i vardagsrummet där Linus försöker trösta Grynet. Hon har en ängels tålamod med Grynet, Skorpan. Inte en gång har hon blivit irriterad på bebisskrik eller avundsjuk än. Hon pussar och klappar, vill gärna vara nära sin lillasyster. Häromdagen när Grynet skrikit en lång stund och Linus sa med spelad irritation nu får du väl ändå vara tyst! kom Skorpan och sa till honom att han minsann inte fick bli arg på Grynet.

Dagens kvällsmat . Andra gången vi äter det, supergott i all sin enkelhet! Kvalar in i står-på-bordet-inom-12-minuter.

1 kommentar:

Lovisa sa...

Verkligen dockskåp, störtcoolt!

Och Skorpans kommentarer, man smälter ju sannerligen varje gång de får in nåt sånt där gulligt.