söndag 22 september 2013

sönda

Det är söndag, kvittar ju väder, tipspromenad it is! Det brukar vara massor bilar och många deltagande, idag var vi endast ett fåtal folk var hemma och kurade tydligen. När vi kommit hem dröjde det tre timmar så ringde Linus mobil, vi hade vunnit idag:) 11 av 12 rätt och galet nära på utslagsfrågan. Fattas bara då utslagsfrågan var gissa antalet enkronor i en glasburk. Det är ju lite mitt jobb, ja inte att gissa hur mycket pengar det är (haha hade nog inte min chef gillat) men att räkna mynt och sedlar. Så ynka 6 kronor ifrån var jag. Nu var det ju dessvärre inte så lukrativt att vinna just idag eftersom det var så få deltagande och prispotten är avgifterna från dagens tipspromenad. 



 När vi kom hem parkerade jag om bilarna i garaget så "rätt" bil skulle stå ytterst. I den bästa av världar hade bilen längst till höger varit vår (precis en sån skulle jag vilja ha, suck) nä det är dom två bilarna inklämda på rad i mitten. Jag sög verkligen på precisionsparkering till en början och att backa in dessutom, övning ger färdighet och OMG va trångt det är. Pelare, vinklar, hörn och bilar man får ha tungan rätt i munnen.

En gråmulen dag som denna kan vi dela med oss av något som glädjer oss. I början på nästa år styr vi mot ny adress. Jajemän ett efterlängtat större boende med, halleluja, en tvättmaskin!! (banne mej att vi ska lyxa med att köpa en diskmaskin också). Vart tar vi vägen då? Jo till en liten vit tegelvilla i Tannefors snett ner bakom ICA-affären. Ett stillsamt villaområde ett stenkast från Stångån och innerstaden. Det blir fint som snus! Nä vi har inte vunnit på lotto (haha fy tusan va dyra villorna är i det området!) nej, vår nuvarande hyresvärd har köpt villan och vi får hyra den. Klart vi skulle vilja äga vårt eget boende men det här är ju en lysande kompromiss. Vi kommer ju vara hemma ett bra tag med Grynet framöver och låna en massa pengar då, njae, samt går något sönder i huset är det ju inte vår magkatarr:) Det blev spikat och klart i fredags eftermidda och vi ville berätta för familj innan vi släppte det här. 

5 kommentarer:

Lovisa sa...

Åh grattis! Jösses vad kul. Och perfekt läge skulle jag säga. Och dealen med att hyra för den delen också. Vi bor i radhus som är bostadsrätter så vi sitter inte heller hELT i skiten om nåt skiter sig så att säga. Bara lite :-)

Anna sa...

Lovisa! TACK<3 Ja vi var ju hemma 2 år med Skorpan och tanken är 2 år med Grynet också, det slår på ekonomin rätt hårt. Då känns det lite tryggare att hyra:)

Anonym sa...

Grattis till boendet! Nu är de här, twinsen:) Ines och Elsa föddes igår! På fyra timmar var de ute och vägde knappa 2.5 kg stycket och mätte 45 cm. Obeskrivligt!

anna sa...

GRATTIS!! Åh vilka fina namn:)!! Det blev inte Algots födelsedag alltså;) Grynet tog ju också 4 tim fasen så mycket bättre än 15 som Skorpan tog:/ massor kram på er

Anette sa...

Men åh så kul, bra lösning! Hoppas ni kommer trivas bra! Lite lustigt att vi byter boende nästan samtidigt :)