onsdag 11 september 2013

kväll på Körsgata

köket 19:14

Skorpan ligger och somnar. Jag och Linus lyssnar på radio och datar. Linus har infört P1 i hushållet (samt i bilen på väg till jobbet)  för P3 är så skränigt och på P1 lär man sig saker. HA. HA. Sen så insåg jag att han inte bara kändes som 63 år utan hade rätt. Nu lyssnar vi på programmet Vetenskapsradion - Språk och det diskuteras syftningsfel och meningsbyggnad. Linus mumlar jasså..jaha! ibland. Gullegubbe. Ni missade väl inte Odla med P1 i måndags som handlade om att syra grönsaker, lugn, det går i repris! Mysigast är sjörapporten (som ger mig otroligt mycket liksom) men den är ju dömysig, mest för att jag tänker på gubben Söderman i Vi på Saltkråkan..norra Kvarken syd 2-6 m/s.


Skorpan pysslade ihop den här gubben efter kvällsmaten. Vad är det på magen? undrade jag och Linus. Amen daaah "gubben" har ju en bebis i magen, självklart det är ju en gravidmage!


Jag hämtade upp ett objektiv på Lucullus i eftermiddags, Linus hade beställt det från Ukraina. Det kom i ett vanligt tunt brunt kuvert som det såg ut som nån steppat på och sen lagt i en buske i regnet i en vecka . Dock var själva objektivet (tillverkat 1988) inlindat i bubbelplast och i superfint skick. Ni kommer garanterat få se verk med nya objektivet här framöver!

Fler bilder från dagen kommer senare! 

Inga kommentarer: