söndag 8 september 2013

sönda




Inte helt enkla frågor idag ni. Vi kammade ihop 7/12 rätt det får ju räknas för nåt! Solen strålade, Vilma&Skorpan knatade på i princip hela 2km slingan själva. Grynet sov som en stock i skogsluften, den "gamla" vagnen är oslagbar på grusväg/i terräng, värsta fjädringen;) Högt handtag det gillar jag och värsta lastutrymmet under. Perfekt för skogsturer vilket vi älskar. Markus håvade in en 50lapp i vinst från förra rundan (syrran jobbade dessvärre idag) han hade gissat exakt hur många muttrar det var i burken förra söndagen.

På eftermiddagen tog jag och Grynet en tur på stan, jag hittade en tokfin blå stickad tröja. Linus och Skorpan hängde hemma hos Vilma och Markus. Papporna gjorde en winwin deal. Vilma och Skorpan lekte oavbrutet i två timmar, Markus fick städning uträttat och Linus redigerade bilder från gårdagens bröllopsfotografering.

Min vän Bea kommenterade något sant på ett av mina senaste inlägg. Med första barnet lär man sig att göra saker med en hand, med andra lär man sig gå-amma. Märkte det häromdan, fick knalla runt med Grynet vid bröstet två gånger eftersom jag var själv. Inte helt lätt, måste öva lite mer sen har jag nog schvung på det;) Vi kan ju enas om att man inte ammar kid nr två sittandes i meditationsställning till en Norah Jones-platta, tända ljus eller avslappnat försjunken i en god bok. N E J.

Inga kommentarer: