söndag 9 augusti 2009

[ANNA] Sandvik!

Idag åkte vi med syrran och Mackan till Sandvik och spenderade hela dagen där! Det var underbart, solen sken från blå himmel och det var 24 grader i vattnet. Sandvik som badplats får full pott.

Linus och jag förvandlas till till 5åringar när det är baddags, inga konstigheter med det. Min favorit är; Linus-squeal like a pig.


Apropå nåt helt annat så har party-like-you´re-from-Mjölby fått en helt ny innebörd. Mjölbyborna super så hårt att dom slaggar på trottoaren. Jodå. Syrran sms:a vid 11tiden igårkväll att jag skulle spana ut genom vardagsfönstret. Och jajemän där, utanför syrrans vardagsrumsfönster, ligger snubben, aprak. En vänlig själ har ringt efter ambulans och två ambulansmän försöker föra en konversation med killen. Han är rätt säker på att han kommer från Mjölby och vill gärna ha skjuts tillbaka dit. Ambulansmännen tycker b&b TNE är ett bättre förslag, killen argumenterade inte emot. Så om någon saknade sin Mjölbyvän igårnatt och idag så vet ni var han tog vägen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var det tarmen?

Anna sa...

Haha jag förstår att det känns troligt, men han var i ett annat riktnummerområde då. Och han har ju faktiskt vid två fylletillfällen fått för sig att han ska nån annanstans!