torsdag 27 augusti 2009

[ANNA] Håll i hatten!

Den här inhandlades idag!

När jag tog fram kameran kom Linus springande och fyrade av en svår pose i bakgrunden.

Nu blir det te och lite UFC(erkänner har nog kanske blivit lite intresserad). Personlig favorit Georges St. Pierre. Mest för att hans prettyface är oförstört efter varje match, han ser typ lite svettig och anfådd ut. Medans hans motståndare ser ut som en capricciosa i nyllet. Och han har sjuka benmuskler! Sådär ja en tjejig åsikt om UFC, på den här bloggen får ni fanimej allt. Jag får fanimej allt i helgen, allt i jobbväg. Jag vill höra er skrika LÖNEHELG-TORNBY!! Där är det -"see you inside the octagon" på riktigt mina vänner.



3 kommentarer:

African Sunrise sa...

Haha, jag har med börjat fasta i UFC, vet inte vad jag tycker om det. Men jag kan inte sluta titta när det sätts på, på tvn. Jävla karlar att lura i oss saker, eller kanske vi ska tacka dom? Jag vet inte?

Unknown sa...

jag vet har med snöat in på UFC, kul tycker bara det är lite otäckt när det är direkt sändning, då kan man ju få se när någon dör! Anna har du sett serien USA vs UK man får liksom en relation till dem! Hejar på Bispings lag... Min favvo i UFC är nog Polisen Forest Griffin, Bisping el Henderson!!!!

Unknown sa...

/Hanna