onsdag 12 augusti 2009

[ANNA] Hur mycket regn finns det?!

Galet vad det regnar! Men idag har det inte gjort något, bara mysigt. Vi sov länge idag, låg kvar i sängen och lyssnade på regnet och åskan. Sen frukost och lite städning. Efter det mötte jag Johanna och vi uppdaterade oss på butikernas höstutbud(för enligt alla är sommaren över?!), herregud det är ju knappt mitten av augusti! Vi satt ute och fikade i hällregnet, men vi hade "tak" över huvudet så det var supermysigt. Äntligen står "blomtanten" på Stora Torget. Hon som alltid står där i slutet av sommaren och säljer astrar, ringblommor och liljor. Jag handlar alltid där på vägen hem från stan, man blir glad av färgglada blommor hemma! Jag passade på att köpa nytt bodybutter från Body Shop, uteslutet det bästa. Jag föredrar doften Moringa, 165:- kan tyckas dyrt, men det räcker i 3-4 månader. Jag fick också en riktigt trevlig överraskning, min absoluta favorit ansiktscreme från Boby Shop som försvann ur sortimentet för ca 2 år sedan återkommer en kort vända i höst, då ska det bunkras! När jag insåg att den inte fanns längre gick jag så långt att jag mailade huvudkontoret i England och frågade om det inte fanns en enda burk som låg och skräpade nånstans. Målmedveten är mitt andranamn. När jag vill ha något så går jag långt, vet inte hur många gånger jag ringt och mailat företag. Dom flesta är riktigt hjälpsamma och skickar prylar kors och tvärs över Sverige.


Min kära vän Viktor har en depression idag så ge honom en kram! Jag lägger upp en gladbild på honom. Imorron åker han på läger, och det vet ända sedan mitten på 1900talet, det ÄR kul på läger.....

4 kommentarer:

tarmen sa...

Tack anna..Jag och din man botade den med Gears of War 2!

Maria sa...

Åååh typiskt hade jag vetat det så hade jag gett Tarmen en kram när jag mötte honom och Limpan utanför...Men KRAM på dig Tarmen!!
Jaaa, sate vad det regnat idag. Nu kan det fasen inte finnas mer regn....
Jättefina blommor sis! Åh, jag måste också köpa såndär body butter! Mitt är slut och det håller inte i längden :P
Puss min kära syster

Anette sa...

Ja usch så det regnade, men det är ändå lite mys. Fast efter flera veckor med regn i höst så tycker jag nog inte likadant...
Johanna ser riktigt lycklig ut trots vädret :)
Blir nyfiken på vad det var för creme som du gillar så mycket?!
Ps. I nya nr av tdng Glamour så har de en kupong så att man kan köpa vissa Body Shop varor till 30% rabatt i slutet av sept - början av okt, kanske din creme är med då?!

Anette sa...

I glamour hade de skrivit ett gäng produkter som skulle vara med på den där 30% rabatten och då var det en morotscreme med! Hoppas att det är den så kan du köpa på dig ett lager när det är så bra pris ;)