onsdag 26 augusti 2009

[ANNA] Mjölby/Tranås!

Idag har vi varit och fixat Linus trasiga X-box i Tranås. På vägen hem stannade vi i Mjölby för att äta/fika/skjutsa hem Viktor. Mat blev det på Thai Hoa, favoriten, stekta nudlar med kyckling. Chan om du saknar gamla China så är det inte långt till Mjölby och Thai Hoa. Där kan du få det skvalande plingplongandet i högtalarna, de snygga tavlorna, de tunga gardinerna och den "gamla" menyn. När suget blir starkt tar jag med dig dit! Sen tog vi en vända på stan, eftersom stan är skitliten gick vi givetvis på Norsken och Öhrn, angenämt. Sen fikade vi i solen på Nyfiket, packade in Viktor i bilen och åkte hem. En väl spenderad ledig dag. Väl hemma snygga jag till syrran lite, färgade hennes ögonfransar(och mustaschen). Kvällen bjöd på bio, Inglorious Basterds. En riktig måbrafilm! Jag väljer att salutera den som årets bästa film(fast det är ett halvår kvar, magstarkt av mig huh?). Men så hatar jag ju nazister av hela mitt hjärta(och det är stort) jag skulle inte pissa på dom om dom brann. På vägen till bion hämtade jag upp ett skärp på H&M. Det var det sista och har hängt i skyltfönstret men nu skulle dom äntligen skylta om och jag kunde köpa skärpet. Jag betalde 39:-, jag gillar clubdagar och bonuscheckar.


Kungsburgaren, aka Håletiväggen, fastfood i Mjölby. Sist jag åt där var deras laxburgare fenomenala, men det har varit ägarbyte sen dess.

5 kommentarer:

Maria sa...

Hahah ibland behöver din syrra lite tillsnyggning för att kunna visa sig bland folk ;) Ögonfrans och mustasch blev kanon! Thank´s again sis!!
Skärpet är skitsnyggt....vi gillar bonuscheckar och clubdagar!!!
PUSS

Johanna sa...

Anna, du är fenomenal på att shoppa smart! Imponerande!

Stefan sa...

Glöm inte bort Malexander, Anna. Alla nazister är inte av ondo.

Anna sa...

Haha Steffe du har en poäng....man behöver heller inte vara vit för att vara nazist.

Anette sa...

Skön dag!
Snyggt bälte :)