tisdag 12 februari 2013

[ANNA] tisda

 dagens bibblobarn


Jag har tillbringat 8-17 i gruvan idag. Ersätta sjukfrånvaro, hålla i gruppmöte, felanmäla, godkänna semesteransökningar, renskriva protokoll från gårdagens möte mm, det gamla vanliga.  Det och hejat på bloggläsare, lite det roligaste med mitt jobb är ju att ALLA handlar där. Vilket resulterar i att dom dära halvkändisarna (som man tycker själv man känner och vice versa för att man läser deras bloggar och dom min) dom springer man ju på titt som tätt på Maxi. Jag blir ju superglad när dom hälsar, häromdan var Lisa förbi och idag Stina. Det är ju jättekul att se ansiktet bakom irl* liksom!

*In Real Life, för er som är gamla eller bara missat;)

Linus och Skorpan har varit lediga idag. Ja eller lediga och lediga. Dom har lämnat in ena bilen på planerad service, tagit bussen hem därifrån (till Skorpans lycka, hon satt allra längst fram och skrek av förtjusning, visserligen nuu krockar vi iiiih! men ändå), uträttat ärenden på stan och gått till biblioteket. När jag kom hem stod dom och panerade fisk tillsammans och inom en kvart stod maten på bordet. Där har vi min älskvärda man som trots nån sporadisk timme av sömn i natt ändå är full av tålamod och lugn. När saker och ting skiter sig och jag blir sur är han den första att rycka på axlarna och säga ah vafan hur farligt är det? egentligen? Jag imponeras över hur han har med Skorpan i allt utan att bli stressad eller tappa tålamodet, han är bestämd men aldrig arg. Han är fin han.

Linus och Skorpan hade köpt semlor, wienersemlor, våra favoriter (Skorpan valde dock en chokladmuffins). Dom hade gått förbi Ronaldos där ringlade kön lååång efter Correns test. När han redan handlat så fick han nys om att Babettes gjorde makalösa och otraditionella semlor det ska testas en annan dag!

4 kommentarer:

Stina sa...

Superkul att heja på Dig! Hade nog kunnat snacka länge om det inte vore för att jag var själv med båda små och att de, hör och häpna, suttit på sina platser båda två i över drygt en timme. Mycket bra vagnar det där...
Hoppas vi ses igen!

Lovisa sa...

Haha, älska kommentaren på bussen. Charlotte sa en gång i höstas när vi var ute i vagnen: Akta gubbe här kommer vi! när någon gick i vägen. Opps. Vi sållade bort ordet gubbe efter det :-)

Jag kan avundas personer med sånt lugn som Linus verkar ha, jag hetsar alltid upp mig för mycket för fort...

Vi smaskade Ronaldos variant i måndags men skulle gärna prova Babettes också!

Anna sa...

Stina!
Jag är en pratmakerska av sällan skådat slag, därav är aldrig min unge tyst heller haha! Det gör jag med:D

Lovisa:
Hahaha akta gubbe! så jävla kul! Var Ronaldos så goda som betyget? Enligt Linus skulle det finnas tiramisusemlor på Babettes, det är ju inte "semlor" liksom, men hallå hur gott är tiramisu?! Åt en på Italienresan som var som att äta kärlek med sked;) Haha Linus är långtbortsläkt med Dalai Lama;) motsatser vettu, så gifter han sig med en eldig rödhårig kvinna som brusar en gång i kvarten;)

Anette sa...

Tyvärr var specialarna på Babettes endast på fettisdagen. Stod dock på Instagram att nån favorit kunde dyka upp om man hade tur...