söndag 3 februari 2013

[ANNA] sönda




Sen vi kom hem från simhallen har vi lekt i lekparken, gjort potatistryck, kladdat fingerfärg och bakat bröd. Jag fick hjälp med det sistnämnda så jag städade lika länge som jag bakade haha. Precis innan läggdags tittade Skorpan på några avsnitt av Totte, Totte&Malin (ni vet Gunilla Woldes gamla barnböcker från vår barndom).


Det här får bli helgens filmtips, tusan va bra den var! Såg att den här går på tv kl 21 ikväll, den är riktigt bra den med, mycket spännande!

Jag och Linus har fått en födelsedagspresent idag (han fyller ju om dryga månaden) av min syster och hennes familj. En hotellövernattning. I en liten svit. På tu man hand tack vare en väldigt snäll farmor&farfar. För bra för att vara sant! Gudars skymning vad vid ska äta gott och njuta!

Nu går vi in i en vecka full av jobb och dagis. Den som kommer frisk ur det får se. Tänker främst på sparven som började snora idag, dock ska tilläggas att det varit helt snorfritt i 3 veckor (det är ju tamejtusan vansinne!). Hoppas det bara är snor och inte den där febersjukan som härjar på dagiset som stundar.. Två familjebloggar jag läser har uppdaterat magsjuka idag, känns som det dragit igång ordentligt en ny vända. Nä fy tusan för den här dagisveckan:/!


Inga kommentarer: