lördag 9 februari 2013

[ANNA] lörda

 Igår hos frisören, vi drog dit direkt från förskolan. Snabbt besök, bara klippa min lugg (vi blev dock kvar länge ändå Skorpan ville hänga med frisörerna haha). Skorpan hade med sig sin handväska lika full med nödvändigheter som sin mors;) Medans jag klippte mig stod Skorpan och pratade med en annan frisör som heter Jannike (Skorpan tycker hon är cool för hon har en ring i näsan och massor tatueringar)
Skorpan behärskar helt mobilen, hon surfar runt mellan Instagram (jag bad henne visa vad Tobbe lagt upp för bild, hon klickar på Instagram och scrollar sedan fram rätt bild och håller upp den och flinar) lite olika spelappar (typ memory och pussel). Tillbaka till huvudmenyn, bläddra i sidled bland appar, välja en, spela färdigt och sen starta en runda helt själv utan problem. Det fattar ingenjören. Däremot ta laagom mycket tandkräm, torka dig inte på byxorna och sluta pilla ut snor det är helt omöjligt att förstå.

Nu är jag helt dödad av att 6 dagar i sträck gått upp 05:45. Sova till 08 vore sjukt lyxigt. Imorn börjar jag lite senare för jag jobbar stängning, hur länge sover Sparven imorn tror ni? Linus och Skorpan har spenderat dagen med att åka pulka med Markus&Vilma och fika med Tobbe (en gammal kompis till Linus från Mjölby, ja han är ju givetvis min polare med numera). Idag hämtade jag faktiskt ut ett par nya arbetsbyxor, började bli rätt stramt i dom gamla. Hoppade upp en storlek så kör vi på ett tag till innan gravidbrallan. Om nån vecka går jag in i vecka 16, det är ju för tusan 4 månader redan. Svisch pang bara! Inte konstigt att byxan börjar bli lite tajt. Förutom att vara rätt trött så har jag senast två dagarna tyckt att det luktar stekos konstant. Blir tokig. Är det graviditeten eller håller jag på att få en stroke (fast då tycker man det luktar bränt va?) ooorka få en stroke jobbhelgen liksom.

Det här peppar vi just nu, sjukt sugen på att börja kolla. Ikväll kanske? Kevin Spacey, han har inte gjort mycke dåligt hörni!

2 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Jag tycker Skorpan är klok. Hon lär sig det som är nödvändigt och sorterar bort det andra! Såg ni Mr. Selfridge då? Er favvo jue!

Lisa sa...

Läste någonstans att det man har cravings för är något som kroppen saknar. Vet inte om det riktigt stämmer då jag kom in i en period i min första graviditet då jag tyckte bensin och starka rengöringsmedel luktade gott.
Tänkte om det där med stekos kanske var en liten brist ;-)