söndag 24 februari 2013

[ANNA] sönda

När jag landade med min kopp te vid köksbordet 22:40 igårkväll efter att ha stängt butiken, låg den här teckningen och väntade på mig. Skorpan har målat ICA Maxi, ja alltså det ser ju vem som helst att det är mejeriavdelningen en lönefredag.

Idag har jag haft ett nättare pass, 9-16, relativt problemfritt. Ja förutom scanningsprogrammet som havererade en stund, men snart så var skutan tillbaka på rätt spår igen. Linus och Skorpan var inne och hejade och handlade. Eftermiddagen tillbringade Skorpan och Linus med Cribbe och Olle i simhallen och hade superkul! Skorpan hade dividerat om snoppar och snippor i duschen. Det är rätt mycket snoppar och snippor i huvudet över huvudtaget just nu haha.

Nu ska vi dra igång ett avsnitt House of Cards här hemma, satan i gatan va bra det är! Pratade med en kollega om det igår. Det är lite kul med mitt jobb, jag har ju nästan 200 kollegor, så man kan ju inte veta allt om alla. Speciellt inte dom som pluggar och extrajobbar strötider. Så igårkväll insåg jag och min kollega att vi båda två var tillsammans med Linusar som har en faiblesse (precis som sina kvinnor) för välproducerade tv-serier a´la HBO och filmer med höga betyg på IMDB. Så vi utbytte tips och favoriter. Förresten en himla bra grej med Netflix är ju att man hittar gamla guldkorn bland filmer som man missat, som vi gjorde häromkvällen. Mycket bra hörni!

Inga kommentarer: