tisdag 17 november 2009

[ANNA] Bekväm.

Nu har jag fått en riktig kalaskula till gravidmage och den börjar kännas lite lätt otymplig när man ska böja sig fram. Man utvärderar situationer ur en annan synvinkel om man säger så. Är det verkligen så kallt inne så att jag behöver strumpor, eller kan jag kanske nöja mig med tofflor? Behöver jag verkligen ta av mig strumporna innan jag duschar? Kan äpplebiten ligga kvar på golvet utan att synas? På jobbet laddar jag med en extrapenna om den jag har rullar ner på golvet. Bekvämlighet är en dygd! Hittills mår jag oförskämt bra och njuter av det, rädd för att det helt plötsligt ska ta slut. Bebisen bökar och stökar runt så fort jag sitter still mer än fem minuter.

Idag har vi hämtat ut vår numer mycket mindre synbart repade bil. Jag körde min fars knappt använda, fabriksnya bil, som vi lånat när vår stod på verkstaden. Jag hade en tanke i huvudet, vore det inte alldeles lagom jävligt om jag lyckades repa/kvadda den på väg från verkstaden. Det stannade vid tanke. Tack gud. Den var sjukt kul att köra och det känns skitlyxigt att få låna den i vinter, och parkera cykeln om snön kommer. Annars har jag klickat hem ett jättefint Pilgrimhalsband som jag letat länge efter och så snubblade jag över det på Tradera. Ibland har man tur! Vi får väl se om det dyker upp snart så kan jag visa upp det.


Ett sånt här badrumsskåp har jag gått och suktat efter länge. Inte just det på bilden, utan ett ljusblått, tillverkat i Italien på 60-talet. Nu hänger det bara på om det får plats i vårat minimala badrum.

Inga kommentarer: