söndag 22 november 2009

[ANNA] Äntligen!

Är jobbhelgen slut! Sitter i soffan, precis hemkommen från ett litet nätt nio timmars pass i butiken. Konstaterar att stödstrumpor är the shit eftersom jag når runt vristen med handen. Vad som är shit på riktigt är hur sjukt ont jag har i ischiasnerven på vänster sida. Eftersom man inte får använda Zon eller nån annan härlig salva och inte får ta Ipren utan Alvedon. Så kan jag lika gärna ta ett kex och hoppas det går över. Jag äter kvällsmat samtidigt som jag bloggar, havregrynsgröt med torkade aprikoser(massor järn) och en apelsin(för att optimera järnupptag ska man äta c-vitamin i samband) jag tänker banne mig föda en riktig viking. Apropå något helt annat, igår kolla vi på sju-nyheterna på 4:an. Det var ett inslag om en stad i USA där det fanns ett college där man fick på en tremånaderskurs lära sig att odla marijuana. Man läste lite plantering och lagar helt enkelt. Kursen var helt laglig. Inslagets höjdpunkt var när tv4:as reporter intervjuar en av eleverna om marijuanas skadlighet. Eleven svarar att alkohol är en mycket farligare drog, sen blir det tyst en lång stund. Eleven spärrar förvånat upp ögonen och frågar; vad är det vi pratar om?! Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Alkohol må ge vissa andra skador och vad som är farligast får stå för var och en. Men vi kan väl enas om att det är solklart att marijuana inte snabbar upp tankeförmågan?

2 kommentarer:

Olles mamma sa...

Halloj... Har världens bästa övning mot den där jädrans nerven!!!! Det är en pina att ha ont i den... Lägg dig på rygg sedan tar du de benet du har ont i och lägger över det andra sen drar du benet mot magen, den där otymliga kulan ;) Tycker du har fått en rejäl söt lite bula redan!

Anna sa...

Tack Hanna!
Alla tips tages emot med tacksamhet, jag börjar känna mig minst sagt tung och ischias är en son of a bitch! Men kulan är mysig och sedan någon vecka sparkar det så Linus känner det också.
hälsa familjen!