fredag 23 oktober 2009

[ANNA] Fredag!

Somliga "tar" helg idag, andra laddar för helg på jobbet. Jag är andra. Jag gratulerar mig själv med att det är lönehelg, det innebär highlife på jobbet. Forsbergs får inte lön förrän tisdag. Igår inhandlades lite barnprylar på Ikea, vi övade för det nya livet genom att fika i cafeterians barnhörna. Sen rekade vi barnvagn och babyskydd(för er oinvigda, bilstol för spädisar). Barnvagnar är ungefär lika dyra som designermöbler, men nödvändigare. Och man behöver köpa till en miljon åttio tillbehör. Vi hittade en som kändes bra, så framöver ska vi åka tillbaka och se om bagageluckan är stor nog. När vi kom hem slogs vi av den konstnärliga ådran och gjorde en tavla av det fina Marimekkotyget, som ni ser här nere. Idag har jag jobbat och sen fikat med Johanna. Jag gick även förbi antikaffären och tryckte näsan mot glaset, dålig bild, men visst är halsbandet todiefor?!


Varför heter ICA:s toapapper Bad&Toalett? Finns det folk som torkar sig med papper när dom badat? Verkar hemskt osmidigt. Mitt tips är en lagom stor bit frotté.

Nu ska vi snajda ihop egen kebab. Sen väntar Idol,ostkrokar, godis och Häagendazs glass.

3 kommentarer:

mackan sa...

Jo Anna, så här ligger det till förstår du. Det heter Bad & Toalett -papper för om ni hänger eran tavla på toaletten så ska ni kunna torka bort de röda prickarna från det fina trädet. Förresten.... snyggt bling.

Olles päron sa...

Köp saab 95 kombi... Då slipper ni köpa en annan vagn ;) plus att det alltid är glada miner varje gång allt ska få plats!

Anna sa...

Kombi innan man fyllt 30! Jag får rysningar;)Jag säger Pontiac Trans Am ist, vagnen på släp!