torsdag 29 oktober 2009

[ANNA] får man sova snart...?

19:35 Forsbergs vaknar i soffan. Att vara fosterförälder är förbannat uttröttande. Vi käkade fiskgratäng tittade lite på tv sen slockande vi för en stund. Nu är vi med i matchen igen. Idag har vi hunnit med; jobbat, storhandlat, bakat kaka, vikt tvätt, städat badrum och skurat golv. Nu ska vi äta nåt onyttigt frågan är bara vad vi är sugna på? Sen får vi se om sockret gör att vi är vakna en stund och kollar på lite tv. Lite förgrymmad är jag faktiskt, har beställt ett Brio skötbord på nätet, betalat och väntat i nästan två veckor. Igår fick jag mail att det är slut och kommer förhoppningsvis i januari, okej vi har inget att lägga på skötbordet förrän i mars. Jag blir mest frustrerad. Sen har jag köpt en grej på Tradera som jag väntat på lika länge som skötbordet och säljaren svarar inte på mail. Sen skulle jag byta batteri i min bankdosa då sluta den fungera. ANNARS är det bra. Tur att jag redan har mammatålamod som en gudinna...nästan jämt. Men det är i-landsproblem. Nu ska vi vara lediga tillsammans i tre dagar, imorn kommer Linus päron och bror med tjej vi ska fira Linus mamma på Afrodite.
hur har ni det?

2 kommentarer:

Lillsyrran sa...

Shit vilket oflyt du har syrran`!!
Men du måste ju få pengarna tillbaka för skötbordet? Vill ni just ha det skötbordet så ni ska vänta eller ska ni spana efter nåt annat?
Gött för er att ha 3 dagar ihop!! Lite avis på er Forsbergs!
Nu har vi kommit hem ifrån Storan.
Frikadeller va la inte det godaste jag ätit, men hej du känner ju mig. Världens mest kräsnaste person :P
puss på dig

banditgrrrl sa...

Jag har det bra, tackar som frågar. En dag fylld av ärenden och diverse andra göromål är snart slut. Bara ett par saker kvar att bocka av på listan å en av dem sitter just nu å kladdar på mitt pannben.